Mijn naam is Elles Hoogeboom.

Yoga, meditatie en “dat er meer is tussen hemel en aarde” en de magie van het leven, heeft mij van jongs af aan geboeid.

Ik ben me gaan verdiepen in yoga en meditatie en leerde om geaard en ontspannen te zijn. Hierdoor kwam mijn leven in verandering en ik ontdekte daarbij dat ik mijn kennis en ervaring wil uitdragen via yoga en trainingen over bewustzijn.

Ik geef dan ook sinds 2012 yoga in Den Haag en sinds 2017 nieuwetijds bewustzijnstrainingen in Delft.


Ik heb met verschillende vormen van yoga kennis gemaakt, waaronder Kashmiryoga.

Voordat ik hiervoor de opleiding aan de Yoga Academie Nederland (YAN) in Amsterdam, volgde, volgde ik eerst de eenjarige Allround Yogadocentenopleiding in Breda van Astrid van Dam.

Aan de YAN kreeg ik les van Koos Zondervan op de wijze van Kashmiryoga. Tevens volgde ik lessen in deze vorm van yoga bij Wil Moerkerk en Jaques Lewensztain. Alle drie zijn leerlingen van de grondlegger van Kashmiryoga (in het westen), Jean Klein. Daarnaast heb ik bij Yvonne Esser de cursus “Adem en Ontspanning” naar de methode van van Dixhoorn gevolgd.

Zowel oefeningen uit de Kashmiryoga als uit de methode van Van Dixhoorn vormen de basis in mijn yogalessen.

Bij Senia Melchizedek en Freya Lopes Melchizedek van One Consciousness Academy (voorheen Lotusjoy) volg ik de Mahatma trainingen en teachings.

Ik doe mee aan het traject van de Golden Age Teachings sinds september 2018.

Ook volgde ik de "The path of inner mastery", de paranormale healer training.

Al deze trainingen dragen bij aan verhoging van bewustzijn.

We zijn energie en kunnen onszelf dan ook voeden, opschonen, vitaliseren en in balans en harmonie brengen met energie van de Aarde en de Kosmos. 

Hoe je dit kunt doen breng ik graag over in de 3- daagse trainingen Mahatma, Avatar van Synthese Practitioner en de Angellight Facilitator. 

Vanaf mei 2017 volg ik de sjamanistische Pampamesayok- opleiding in de authentieke traditie van de Inca's, die door Don Alejandro wordt gegeven.

Ook deze opleiding geeft tools voor healing.

                      www.mahatmaenyogakracht.nl                                               email: info@mahatmaenyogakracht.nl              

                              locatie trainingen: Delft en Nootdorp                      locatie yoga: Delft en Den Haag

  • blog uit het leven