Wie ben ik

Yoga, meditatie en “dat er meer is tussen hemel en aarde” en de magie van het leven, heeft mij van jongs af aan geboeid.

Ik ben me gaan verdiepen in yoga en meditatie en leerde om geaard en ontspannen te zijn. Hierdoor kwam mijn leven in verandering en ik ontdekte daarbij dat ik mijn kennis en ervaring wil uitdragen via yoga en trainingen over bewustzijn.

 

Ik wist mijn hele leven eigenlijk al dat er veel meer is, dan wat even zo lijkt of wat mensen je willen doen geloven. Alleen ik wist niet zo goed, hoe ik daar mee om kon gaan of wat ik ermee kon doen., of hoe het precies zat.

Ik las er wel over in boeken over spiritualiteit en voelde wel dat veel ervan waar was, maar ik miste bepaalde kennis en tools om te kunnen gebruiken in het leven.

.En daardoor leefde ik een leven vol met onzekerheden, spanningen en angsten.

Het gegeven dat ik leefde met programmeringen leerde ik later echt zien en te weten hoe je dan vervolgens kunt loslaten en sterker nog, dat je door de programmeringen heen kunt gaan, dat was een hele zoektocht.

Er gebeurde veel in mijn leven en ik liep volledig vast. 

Om weer grip op mijn leven te krijgen, begon ik met yoga.

Yoga hielp mij meer bij mezelf te komen.

En daardoor kon ik uiteindelijk het grootste struikelblok in mijn leven, dat was verlatingsangst, omdraaien naar een leven vanuit zelfliefde.


Het was 6 jaar geleden, ik maakte een besluit.
Er moest iets gebeuren. Iets veranderen.
En allereerst was dat eens goed voor mezelf zijn en mezelf op de eerste plaats zetten.
Ik stapte uit een negatieve relatie en verloor en passant mijn 2 banen door de crises.
Ik voelde me nog niet helemaal okay, zo alleen in huis en riep intuiltief consequent de hoogste liefde aan om in mijn huis te komen.

En voila die kwam.

En tot mijn verbazing en uitermate gelukzaligmakend gevoel kwam een jaar later de Mahatma, Avatar van Synthese training op mijn pad!
Elke vezel jubelde het uit.
En ik wist ergens dat dit was waar ik mijn leven op had gewacht.
Nu kon ik pas echt worden, die ik ben.

 

Door de yoga opleidingen en de Mahatma trainingen heb ik kennis en tools in handen gekregen, waar ik iets mee kan, die me helpen de wereld en mijn leven te begrijpen. Die me helpen mezelf te ontdekken. Te ont- dekken wie ik werkelijk ben. De I Am in verbinding met de Bron.

Mijn opleiding
Ik heb met verschillende vormen van yoga kennis gemaakt, waaronder Kashmiryoga.

Voordat ik hiervoor de opleiding aan de Yoga Academie Nederland (YAN) in Amsterdam, volgde, volgde ik eerst de eenjarige Allround Yogadocentenopleiding in Breda van Astrid van Dam.

Aan de YAN kreeg ik les van Koos Zondervan op de wijze van Kashmiryoga. Tevens volgde ik lessen in deze vorm van yoga bij Wil Moerkerk en Jaques Lewensztain. Alle drie zijn leerlingen van de grondlegger van Kashmiryoga (in het westen), Jean Klein. Buiten andere nascholingen op het gebied van yoga, heb ik bij Yvonne Esser de cursus “Adem en Ontspanning” naar de methode van van Dixhoorn gevolgd.

Zowel oefeningen uit de Kashmiryoga als uit de methode van Van Dixhoorn vormen de basis in mijn yogalessen.

Ik heb meditatielessen gevolgd bij Nico Tydeman, Dirk Polderman en Puntchok Cho Ling.

Bij Senia Melchizedek en Freya Lopes Melchizedek van One Consciousness Academy (voorheen Lotusjoy) volg ik de Mahatma trainingen en teachings.

Ook volg ik de Golden Age Teachings/ training sinds september 2018.

Daarnaast volgde ik de "The path of inner mastery", de paranormale healer training.

Ook heb ik de 3 jarige sjamanistische Pampamesayok- opleiding gevolgd, in de authentieke traditie van de Inca's, die door Don Alejandro wordt gegeven.

Ik nodig je van harte uit in de yogalessen of de trainingen.

<3lles

             www.mahatmaenyogakracht.nl                                                       locatie trainingen: Delft                                      email: info@mahatmaenyogakracht.nl                                            locatie yoga: Delft en Den Haag   

 

                  KvK nummer 77475984                                                 Btw- identificatienummer NL003196949B60                                                

B

                            

  • blog uit het leven