Wie ben ik

Yoga, meditatie en “dat er meer is tussen hemel en aarde” en de magie van het leven, heeft mij van jongs af aan geboeid.

Ik ben me gaan verdiepen in yoga en meditatie en leerde om geaard en ontspannen te zijn. Hierdoor kwam mijn leven in verandering en ik ontdekte daarbij dat ik mijn kennis en ervaring wil uitdragen via yoga en trainingen over bewustzijn.

Ik wist mijn hele leven eigenlijk al dat er veel meer is, dan wat even zo lijkt of wat mensen je willen doen geloven. Alleen ik wist niet zo goed, hoe ik daar mee om kon gaan of wat ik ermee kon doen., of hoe het precies zat.

Ik las er wel over in boeken over spiritualiteit en voelde wel dat veel ervan waar was, maar ik miste bepaalde kennis en tools om te kunnen gebruiken in het leven.

.En daardoor leefde ik een leven vol met onzekerheden, spanningen en angsten.

Het gegeven dat ik leefde met programmeringen was geen nieuw inzicht, toen ik uiteindelijk na jaren leerde wat ik er zelf aan kan doen, om ontspannen in het leven te staan Wel was nieuw de tools die ik leerde om de programmeringen aan te pakken.

Vervolgens gaat het om een weg te bewandelen van steeds hoger bewustzijn om vanuit het hart te leven in plaats van uit de mind.

Er gebeurde veel in mijn leven en ik liep volledig vast. 

Om weer grip op mijn leven te krijgen, begon ik met yoga.

Yoga hielp mij meer bij mezelf te komen.

En daardoor kon ik uiteindelijk het grootste struikelblok in mijn leven, dat was verlatingsangst, omdraaien naar een leven vanuit zelfliefde.


Op een dag, maakte ik een besluit.
Er moest iets gebeuren. Iets veranderen.
En allereerst was dat eens goed voor mezelf zijn en mezelf op de eerste plaats zetten.
Ik stapte uit een negatieve relatie en verloor en passant mijn 2 banen door de crises.
Ik voelde me nog niet helemaal okay, zo alleen in huis en riep intuitief consequent de hoogste liefde aan om in mijn huis te komen.

En voila die kwam.
En ik wist ergens dat ik nu waarachtig zou groeien naar het vinden van mijn ware essentie.
Nu kon ik pas echt worden, die ik ben.

 

Door de yoga opleidingen en verschillende andere opleidingen en trainingen op het gebied van energetisch en sjamanistisch werk, heb ik kennis en tools in handen gekregen, waar ik iets mee kan. Die me helpen de wereld en mijn leven te begrijpen. Die me helpen mezelf te ontdekken. Te ont- dekken wie ik werkelijk ben. De I Am in verbinding met de Bron.

Ik nodig je van harte uit in de yogalessen en de trainingen.

Elles