Testimonial

 

Bloemen bloeien waar

ze ruimte krijgen

Mensen ook

Marka Satink       3 september 2019

Voor de 2e keer heb ik een workshop Yoga en Mahatma Chakra Healing Workshop ggedaan bij Elles. 

Dit keer een hele dag.

Deze zonnige dag heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven, hoewel ik over sommige zaken nog even na moet denken.

De rust die mij deze zondag is overkomen voelde heerlijk. Regelmatig was ik " ver weg" en kon ik mij lekker ontspannen. De afwisseling met wat yogaoefeningen was prettig.

Lunchen in de zonnige tuin, bijkomen en dan het laatste deel van de middag.

Opschoning, blokkades weghalen, chakra's opladen, allemaal even prettig. De oefening van dankbaarheid bracht mij nog meer in de ontspanning.

Een heerlijke dag, waarvan nog veel te overdenken en te leren.

 

Jacobien de Jong     2 september 2019

Zondag was weer een bijzondere ervaring.

Elles verzorgt een prachtige ervaring. Rustig liggend, gebeurt er van alles!

Naderhand moe en een beetje in andere sferen naar huis.

Zo' n dag is echt een cadeau.

 

Anita Mirza      22 augustus 2019

 

De les van Elles is een mix van relaxte goede yoga oefeningen en inspiratie. Ook goede gesprekken hebben wij aan het eind bij een kop thee.  

Zelf heb ik veel verschillende yogalessen gehad, maar de les van Elles is echt iets wat bij mij past en daarom vind ik het heel goed. Voor mij betekent dat dat ik ontspanning vind, en tegelijkertijd ook spieren en lichaam train. Ik doe ook oefeningen ( uit de les) bij mij op kantoor om rugklachten te voorkomen en dat helpt.

 

 

Jacobien de Jong   20 augustus 2019

 

Elles weet elke dinsdag weer een heerkijke yogales te verzorgen. Het lijkt alsof de les altijd speciaal op mij afgestemd is...heel bijzonder. Echt iets om elke dinsdag naar uit te kijken. De yoga is vooral rustgevend, heerlijk na een drukke dag.

 

 

Marloes Ligtenberg    31 mei 2019

Zonder enige spirituele voorkennis en verwachtingen aan de 3 daagse Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class in mei 2019 deelgenomen. Ik heb het als zeer positief ervaren! Het heeft me zoveel nieuwe ervaringen en inzichten gebracht. Praktisch gezien was de ruimte waar de cursus gegeven werd heel fijn en ook op loopafstand van het station. De muziek die gekozen was bij de verschillende onderdelen was prachtig. De komende tijd ga ik veel oefenen met de tools die zijn aangereikt. Ik moet het allemaal nog even laten bezinken. Het heeft bij mij veel aangewakkerd en er is nog zoveel te ontdekken. Erg mooi vind ik de uitspraak: visualisatie is de energetische communicatie. 

Dank je wel Elles!!

Daniella Wacici   16 oktober 2018

Yoga en Mahatma Chakra Healing Workshop (25 aug 2018)

Wat een bijzondere bijeenkomst en mooie opbouw!

Een welkom hetende ontvangst met thee en versnaperingen.

Bij een energie en uitstraling van een vrouw liefdevol en ter zake kundig en wijs.

In een ruimte die precies bij deze training past!

Kennis maken met Mahatma energie...yoga oefeningen.

Om onze chakra's te zuiveren en onze energie te verhogen en in beweging te brengen en balans.

Met een mooi werkboek wat we neem naar huis nemen.

Een ontspannende, heerlijke en bijzondere ervaring rijker!

Diepe dank.!

Een echte aanrader!

Jelmer de Groot     27 juni 2018

 

Op 16, 17 en 18 maart 2018 heb ik de driedaagse Mahatma training mogen volgen.

Ondanks dat ik zelf al eerder een behandeling had mogen ervaren was het vooraf toch wel spannend.

Eenmaal aangekomen op de 16e had ik de spanning mogen inwisselen voor ontspanning.

Dit kwam mede doordat Elles zelf een rustig persoon is en doordat zij alles meteen duidelijk uitlegde wat we deze training zouden gaan doen.

Dus uiteindelijk vlogen deze drie dagen voorbij en was het nu aan mij om mijzelf verder te ontwikkelen.

In het begin ging het even stroef maar oefening baart kunst.

Het ontspannen en de oefeningen gingen mij steeds beter af.

Maar doordat ik bezig was met een nieuwe baan(wat niet helemaal lekker liep ivm miscommunicatie) en ik nog een klein kindje heb wat erg slecht slaapt en ik dus ook(haha).

Begon ik erg moe en gestresst te worden.

Hierdoor steeds minder energie om tijd vrij te maken voor mijn eigen healing momenten.

Al snel merkte ik dat ik weer op mijn oude(mindere) niveau kwam te zitten.

Gelukkig heb ik sinds kort mijn plekje gevonden in mijn nieuwe functie.

En slaapt de jongste ook steeds een beetje meer.

Nu ben ik langzaam weer begonnen met alles wat ik in die drie dagen heb mogen leren.

Dus dat groeit ook in kleine stapjes weer terug.

Ik had voordat ik hier mee in aanraking kwam erg veel last van slapeloosheid onrust in mijn hoofd en lichaam en altijd moeite om te ontspannen.

Ik heb nu diverse handvatten meegekregen om op elke locatie en elk tijdstip mijzelf rust te geven.

Dus achteraf kan ik Elles alleen maar dankbaar zijn om dit met mij te willen delen.

Nadine Ruggle     25 april 2018

 

Lieve Elles , 
Eindelijk heb ik wat geschreven over hoe ik je lessen ervaar:

Het is elke dinsdag een cadeautje om naar de yogales te gaan. 
Ik moest in het begin wennen aan het rustige tempo maar nu vind ik het heerlijk. Na de les ben ik ontspannen en voel ik me lekker. Ik fiets naar huis en geniet van het gevoel in mijn lijf.
En... niet geheel onbelangrijk ik voel dat ik soepeler en leniger word :)

 

 

Carla Badoux       21 maart 2018

Nogmaals dank voor de proefles van gisteravond. 

Het was een heerlijk ontspannende ervaring en het mooiste was dat ik erg goed heb geslapen!

Nadine Ruggle    10 maart 2018

Mijn hormonen zijn vaak erg aan het schommelen en daaruit volgt dat ik veel last heb van bekkeninstabiliteit. Elles bood aan om bij mij een bodyreset te doen.

Dat was een hele bijzondere ervaring. Buiten dat Elles met veel respect en gedrevenheid met je omgaat creëerde ze ook een hele fijne atmosfeer waarin dat gebeurde. De behandeling was voor mij intens en de zin: Ik kan, ga mezelf genezen bleef als een mantra in mijn hoofd opkomen. Ook na de behandeling.

Ik ga vooruit in mijn genezing en daar ben ik Elles dankbaar voor.

Andre de Vos   13 januari 2018

Hoi lieve Elles,

Hier het beloofde stukje over mijn ervaring over de bodyreset en de clearing/ascentie en DNA activatie.

In het begin 2016 kreeg ik te horen dat ik Waldenström kanker had, in April dat jaar bood Elles mij aan om als oefen persoon te zijn voor wat ze geleerd had op haar opleiding en mocht gaan door geven. Ik heb er JA tegen gezegd, dat betekende wel dat ik de symbolen van Reiki moest loslaten wat ik in het begin moeilijk vond. "sinds 1994 Reiki meester". Eind 2016 heb ik ook ja gezegd tegen 6 Chemo kuren omdat mijn Kanker teveel ging woekeren, dit was een intens proces loslaten, opnieuw vertrouwen en te genieten van leven. "mijn kanker is sinds mei 2017 stabiel".   Door de bodyreset, de I'am en de Mahatma ben ik weer  bewust geworden, van de Ik in Mijzelf en mijn PAD, via I'am, is het contact met Jezus en GOD intenser geworden. 

Ook de 4  behandel sessies die ik laatst van jou heb mogen ontvangen hebben me veel helderheid gegeven met de laatste als super intense ervaring in contact met de bron. Dank je wel voor je vriendschap en steun lieve Elles, Big Hug André

Zoetje Toet    24 oktober 2017

Iedere week 75 minuten in- en ontspannen op de Yoga bij Elles heeft me veel opgeleverd.

Yoga heeft meer rust en balans in mijn leven gebracht.

De lessen worden door Elles op een rustige en prettige manier gegeven.

Door de meditatie/ontspanningsoefening aan het eind van de les lukt het me om even nergens aan te denken.

Heb ook een Healing gekregen van Elles wat ik als heel prettig heb ervaren.

En een Gouden energie waar ik ook inderdaad heel veel energie van heb gekregen maar ook rust in mijn hoofd, het voelde heel fijn.

Mirjam Schouten    16 mei 2017

Yoga op dinsdagavond in de revalidatieruimte van verpleeghuis Nolenshaghe

 

De lessen van Elles zijn voor mij altijd weer een openbaring en verrassend.

Meestal beginnen we de les in rust, liggend op de rug en met een ademhalingsoefening die, zoals ik het ervaar, gedurende de les van belang is tijdens de yogaoefeningen.

De oefeningen worden vanuit ademhaling, visualisatie en rust gestart waardoor ik de inspanning en de zwaarte van de yogaoefeningen op een ontspannen manier kan uitvoeren.

De lessen zijn gevarieerd en er worden regelmatig nieuwe yogaoefeningen gedaan. Elles durft de yogagroep uit te dagen maar geeft ook duidelijk aan op je eigen grenzen te letten.

Met een kopje thee en het uitzoeken van een spirituele kaart wordt de les afgesloten.

Ik ga uitgerust, met lichaam en geest in balans, naar huis.

Maurice  Wubben     15 mei 2017

Elles is een rustig, rustgevend gevoelsmens. Zij zet zich enorm in om zichzelf verder te ontwikkelen in de spirituele wereld en kan daarover ook vol overgave vertellen. Rond haar zitbank ligt het bezaaid met leerboeken; ze doet alles tegelijk, maar wel mindfull😊.

Elles geeft ook yoga-lessen, die zij gedegen voorbereidt. Haar stem is hiervoor uiterst geschikt. Ik voel me goed bij Elles.

Marcel de Wit    11 oktober 2016

 

(de dag na een behandeling schreef Marcel mij het volgende)
Ik werd vanmorgen om half negen wakker, in één keer doorgeslapen vanaf 23.00 uur. Ik was ook helemaal fit, dat had ik al maanden, misschien wel jaren niet gehad. Het was voor mij een openbaring hoe ik wakker werd vanochtend..... 

                      www.mahatmaenyogakracht.nl                                               email: info@mahatmaenyogakracht.nl              

                              locatie trainingen: Delft en Nootdorp                      locatie yoga: Delft en Den Haag

  • blog uit het leven