Retraite in Burgh- Haamstede,  Zeeland

Op 27, 28 en 29 november 2020

In hotel De Torenhoeve

In samenwerking met Els Brouwer van Spiritueel centrum Yoena.

Verwen je HART met

 

Zee van Tijd, Ruimte, Liefde en Ontspanning

 

Een weekend heerlijk bijkomen aan de Zeeuwse kust. We verblijven op loopafstand van duin, strand en zee. Adem op het strand zeezuivere lucht in, geniet van de fonkelende sterren aan de hemel & de glans van de (bijna) volle maan.

 

Een weekend waar jij centraal staat, voor jouw ontspanning. Laat achter je wat je wilt loslaten en kijk vooruit.

 

Met o.a. strandwandelingen, meditatie, easy yoga, labyrint, healing klankbad, energetisch behandeling, heerlijk vegetarisch eten en ontspanning.

Persoonlijke behandelingen zijn mogelijk en bij de prijs inbegrepen.

 

Bijdrage: €387 per persoon all inclusive*

*persoonlijke drankjes voor eigen rekening


Even bijkomen

Tijdens deze retraite mag je heerlijk bijkomen aan de Zeeuwse kust, even weg van alle drukte om je heen, je werk, je gezin, je omgeving.
De afgelopen maanden zijn intens geweest, we hebben veel moeten ‘schakelen’ in onszelf, een andere manier van leven moeten aanwennen.

Dit weekend mag je even uitblazen en tot jezelf komen: een moment voor jou waarin je mag ontspannen, je alles achter je mag laten wat je wilt loslaten: blokkades, emoties, herinneringen en je mag weer volop vooruit kijken.

Maak contact met je hart: welke dromen en verlangens leven er? Wat zijn de dingen die je nog terughouden om jezelf niet de ruimte te geven? Wat zegt je hartswijsheid?

We worden hierin ondersteund door de energie van de (bijna) volle maan*: de Sneeuwmaan, de maan waarbij je mag terugkijken naar je intenties en je doelen van de afgelopen periode. Maak je balans op van hoe je er nu voor staat. Het verleden mag je achter je laten en het is tijd om vooruit te gaan.

Het brede strand van Burg-Haamstede biedt je volop de ruimte om los te laten, om je woorden die je kwijt wil mee te laten voeren met de krachtige wind en je longen en je energie weer helemaal op te laden met de zuivere Zeeuwse zeelucht. 

Bij wat we willen loslaten vragen we om de bescherming van de godin Nehellennia, een inheemse beschermgodin verbonden met de zee en geven haar een dankgebaar.


Waar wordt je deze dagen mee verwend?:

*Yoga
Elke ochtend is er een easy yogales om de stramme spieren los te maken en om je lichaam te gaan voelen.

*Meditaties
We bieden een mooi aanbod van diverse meditaties aan waarbij het contact maken met je hart een uitgangspunt is zoals: een actieve hartsmeditatie, een flower of life meditatie, klankschaal meditatie, hogere hartmeditatie

*Strandwandelingen
Elke dag gaan we heerlijk naar buiten, naar het strand wat op loopafstand van het hotel ligt. Onze aura schoon laten blazen door de wind, alle muizenissen uit ons hoofd laten waaien, we maken een vier elementen ceremonie, we gaan strandjutten naar een persoonlijk voorwerp wat symbool staat voor jou dit weekend, fonkelende sterren zien, laden ons op tijdens het maanbaden.

*Energetische behandeling
Els en Elles geven elke deelnemer een energetische behandeling naar keuze.

*Labyrint maken
Het volgen van de structuur van een labyrint brengt je eerst dichter naar jezelf, je keert naar binnen, er kunnen blokkades geheeld worden, emoties de ruimte krijgen en vanuit het hart van het labyrint volg je je weg weer naar buiten: meer opgeruimd, vrijer, opgelucht.


*op maandag 30 november is het volle maan en wij kunnen tijdens ons weekend al genieten van de energieën die hier vanuit gaan.

 

Begeleiding
Deze retraite wordt begeleid door Els Brouwer en Elles Hoogeboom.


Els Brouwer is de eigenaar van Yoena, Centrum voor Spirituele Ontdekkingen waar zij o.a. yogales geeft, (klankschaal) meditatie, workshops, spirituele reizen organiseert. Met haar activiteiten wil ze deelnemers inspireren en ondersteunen in hun bewustzijns groei proces. Voor haar is spirituele bewustwording een zich steeds verder ontwikkelend persoonlijk proces, waarbij zij ook nog elke dag bij leert.De verbinding maken vanuit het hart en de afstemming vanuit de hoogste bron, de zuivere goddelijke energie is essentieel voor haar. www.yoena.nl


Elles Hoogeboom geeft yogales en diverse trainingen en workshops vanuit "Mahatma & Yoga Kracht."  Elles werkt met de Mahatma energie. Dat is de ascensie en liefdesenergie van deze tijd. De yogalessen zijn gebaseerd op Kashmiryoga, waarin op zoek wordt gegaan naar diepe ontspanning vanuit onze essentie.

Mahatma & Yoga Kracht staat voor bewustzijnstrainingen met het doel een start te maken met jou terug te brengen naar je essentie. Je weer te her-inneren wie je bent en te leren hoe je vanuit die kracht je leven vorm kunt geven. Dit is iets dat nooit ophoudt. Elke dag kun je meer leren, verdiepen en ontwikkelen hierin.


Praktisch
Wanneer: de retreat is van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november
Aankomst: vrijdag 27 november tussen 15.00 uur en 15.30 uur, welkomsprogramma
Diner: 18.30 uur
Vertrek: zondag 29 november 16.00 uur

Accommodatie:
We verblijven in het gemoedelijke hotel De Torenhoeve in Nieuw-Haamstede op ruim 10 minuten lopen van het weidse strand.
In het hotel hebben we een grote ruimte geheel tot onze beschikking met uitzicht op de tuin en 2 grote openslaande tuindeuren. 
Verder is er een gezellige loungeruimte met comfortabele stoelen, een loungebar en een ruimte gelegenheid waar het ontbijt,lunch en het diner geserveerd wordt.
De kamers zijn ruim met een comfortabel  2-persoons bed, hygiënisch en voorzien van een eigen douche en toilet.
Het is mogelijk om deze kamers als een 1- persoonskamer of een 2-persoonskamer
te reserveren.

Hotel de Torenhoeve: https://www.torenhoeve.nl/

 

We verblijven in het gemoedelijke hotel De Torenhoeve in Nieuw-Haamstede op ruim 10 minuten lopen van het weidse strand.
In het hotel hebben we een grote ruimte geheel tot onze beschikking met uitzicht op de tuin en 2 grote openslaande tuindeuren.
Verder is er een gezellige loungeruimte met comfortabele stoelen, een loungebar en een ruimte gelegenheid waar het ontbijt, lunch en het diner geserveerd wordt.
De kamers zijn ruim met een comfortabel 2-persoons bed, hygiënisch en voorzien van een eigen douche en toilet. Gedurende deze retraite staat deze ruime 2 persoonskamer geheel voor jou zelf ter beschikking

Maaltijden
Dit weekend is all inclusive*: s’ochtend is er een heerlijk ontbijtbuffet met vers brood, yoghurt, muesli en divers beleg, keuze uit koffie/thee/sap.
In de middag staat een lunchbuffet met warme snacks voor ons klaar en in de avond een vegetarisch diner. Eventuele dieetwensen kunnen vooraf doorgegeven worden.
Tijdens onze activiteiten hebben we in onze ruimte de beschikking over thee/koffie en water.

*exclusief: persoonlijke drankjes als wijn, bier, fris na afloop van het programma


Bijdrage:

Het bedrag is inclusief programma, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, koffie en thee en inclusief een lakenpakket.

Het retreat gaat door bij minimaal 4 deelnemers en zal maximaal uit 8 deelnemers bestaan. 


Vervoer en adres
Bij je aanmelding kun je aangeven of je ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waar je mee kunt rijden of dat je graag alleen rijdt. Wij brengen de deelnemers die wensen te carpoolen met elkaar in contact.

Het adres:

Torenweg 38

4328 KB Burgh- Haamstede

Nederland

Tel: (+31)(0)111651300

Email: info@torenhoeve.nl

Aanmelden 

Graag het aanmeldformulier invullen

-    Graag aangeven of je eigen vervoer hebt en of je x aantal deelnemers mee kan laten rijden (event. tegen vergoeding) 
-    of dat je geen eigen vervoer hebt en dat je, indien mogelijk, wilt meerijden met iemand

Na aanmelding ontvang je een factuur, na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven voor de retraite.

We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten

Klik voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn voor deze retraite.
 

             www.mahatmaenyogakracht.nl                                                       locatie trainingen: Delft                                      email: info@mahatmaenyogakracht.nl                                            locatie yoga: Delft en Den Haag   

 

                  KvK nummer 77475984                                                 Btw- identificatienummer NL003196949B60                                                

B

                            

  • blog uit het leven